3.2.06

KUTSU

Postmodernin Akateemisen Karjalaseuran PAX ry:n

PIIRAKKA, KALLIOMAALAUKSIA, MONGOLIA JA KAKSI MUMMOA-kuvataideilta Uudella ylioppilastalolla (Cajsa/Politicus-salit, B-rappu)keskiviikkona 22.2.2006 klo 19 alkaen.


KAIKKI UTELIAAT, LÄMPIMÄSTI TERVETULOA!

***

Jo perinteeksi muotoutuneet PAX-iltamat alkavat vihdoin. Kaikkien aikojen ensimmäisessä teemaillassa luodaan sivusilmäyksiä ja otetaan vinoja kuvakulmia karjalaan tai sinne päin.

Luvassa seesteisiä matkakertomuksia:

Ilta alkaa kuvilla ja kertomuksilla kuvista -- kuvataitelija Eeva Siltavuori johdattaa meidät kuvalliselle matkalle kohti muinaista Itä-Karjalaa ja sen kalliomaalausperinnettä. Tämän jälkeen kuvataiteilija Annu Wilenius näyttää kuvia Mongoliasta ja kertoo mitä kaikkea muuta asiaan liittyy.

ja rajua videotykitystä:

Jaakko Rustaniuksen videoperformanssissa suomalainen rasismi kohtaa itsensä mummon kammarissa. Rustaniuksen teoksen aisaparina näytetään Anneli Nygrenin Pyykki-teos, jossa likapyykkiä pöyhitään Yoko Onon 1963 antamaa ohjetta soveltaen: "Kun haluat
viihdyttää vieraita,ota pyykkisi esiin ja esittele heille jokaista vaatekappaletta. Miten ja milloin ne likaantuivat ja miksi jne." Illan kolmas videoperformanssi on Maija Blåfieldin ja Teemu Tuonelan, siinä seikkalevat iki-ihanat Pylly, Sammy ja karjalanpiirakka.

ESITYSJÄRJESTYS SAATTAA MUUTTUA PÄINVASTAISEKSI TAI IHAN ERILAISEKSI. TAITEEN LISÄKSI ON TARJOLLA JOTAIN PIENTÄ. TILAISUUTEEN ON VAPAA PÄÄSY!